De jungle!!
Door: Astrid
Blijf op de hoogte en volg Astrid
06 Augustus 2008 | Maleisië, Kuala Lumpur
Dalijk gaan we met een boot naar een waterval, en daar kunnen we zwemmen. Leuk he! Morgen gaan we weer terug naar Kuala Lumpur, voor even maar, want de volgende dag vertrekken we naar Kuala Selangor waar we vuurvliegjes gaan zien.
In Kuala Lumpur staan de Petronas Towers, tot voor kort de hoogste torens ter wereld. We zijn met de lift naar de 41e verdieping gegaan en hadden een super uitzicht over de stad!
Gelukkig kon ik in KL ook mijn ticket uitstellen, en dus kom ik nu echt op 30 december pas thuis. Fijn dat dat gelukt is.
Ik ga nu zwemmen in de waterval, joepie!!! DOEI!!
En veel plezier op vakantie/tijdens jullie vakantie!
06 Augustus 2008 - 13:43
Marianne:
Hoi As,
Leuk om te lezen dat je het al helemaal naar je zin hebt. Gisteren voor het eerste je nichtje Sophie gezien, wat een poppetje.
Hier in Apeldoorn gaat alles goed. Geniet lekker van de komende maanden, we houden elkaar wel per mail op de hoogte. Kus Marianne -
06 Augustus 2008 - 16:02
Jordy:
hey juf
nu eindelijk is boven alles klaar en beneden bijna alleen tegels in de keuken en laminaat benenden dan gaan we er wonen enik ben morgen jarig
groetjes jordy
06 Augustus 2008 - 21:01
Siets & Ol:
Lekker gezwommen in de waterval? Klinkt in ieder geval super!
Net thuis van een avondje terrassen bij V. Kinsbergen met Roel, Caro en Sjoerd. Gelukkig is het weer hier ook goed, net zoals bij jou.
Scattie, veel plezier, we blijven je volgen. Heb me aangemeld voor je wekelijkse (?) updates!
Liefs uit een warm appartementje op het Caterplein.. Wij willen ook zwemmen in de waterval!) X
07 Augustus 2008 - 12:16
Sven En Mas:
Klinkt beroerd die waterval.... Heerlijk, is wat anders dan Bussloo ;-)
xxx VAN ONS 3 -
07 Augustus 2008 - 20:17
Ester:
Hey lieve Assie,
Heerlijk om te lezen hoe goed je het hebt! Hier alles ook goed, maar natuurlijk niet zulke spannende verhalen als die van jou! Veel plezier verder, we keep in touch! Liefs ons X X x x -
08 Augustus 2008 - 18:22
Caroline:
Hej lieve As, heerlijk die insecten...Maar verder een verhaal om jaloers op te worden! Geniet maar goed daar, dikke kus -
22 Augustus 2008 - 15:34
Monique :
Ik ben wel niet bij jou in de klas, juf astrid, maar wel het zusje van jouw mamma.... Stoer hoor, dat je daar 6 gezinnen rondleidt. Maar nu lekker relaxen, fijn voor je. Ik wens je heel veel plezier. En denk aan je. Hier gaat alles goed, Marcel 'woont'weer in Nijmegen, Nadia heeft gewelsdige summerschool achter de rug, ik was 'publiek' bij een TV opname van die summerschool. Liefs, Monique