De laatste dag in Maleisie
Door: Astrid
Blijf op de hoogte en volg Astrid
18 Augustus 2008 | Maleisië, Kuala Lumpur
Mijn laatste berichtje alweer uit Maleisie. Vanavond vlieg ik terug naar Kuala Lumpur (de hoofdstad) en daarna vlieg ik door naar Perth in Australie. Dan begint ook echt mijn eigen vakantie, want tot nu toe heb ik natuurlijk ook gewerkt! De laatste week hebben we op twee eilanden gezeten, op Penang en op Langkawi. Langkawi is een archipel van wel 100 kleine eilanden.
We hebben gisteren een tocht door de mangrove gemaakt, net als in Burgers Zoo. Erg mooi om het nu in het echt te zien! Langs het water zaten heel veel aapjes, ook hele kleintjes, maar ook leguanen, wilde honden en veel zee-arenden. Toen we naar Penang gingen zijn we gestopt bij een ' oerang oetan eiland', dat is een opvangcentrum voor oerang oetans. Het was echt heel indrukwekkend om te zien. Wist je dat deze apensoort voor 98% lijkt op mensen?! De kinderen in de groep vonden het ook super gaaf. Dit zijn trouwens de soort apen die juf Majorie ook verzorgd heeft.
Het is weer leuk om jullie berichtjes te lezen! Leuk Daphne, dat je mijn berichtje precies op jouw verjaardag kreeg, en zo te horen een super verjaardag. Grappig dat Koen ook in een internetcafe heeft gezeten (net als ik nu). En Charlie, leuk dat jullie huis nu echt bijna af is!
Het volgende bericht komt uit Australie!
Groetjes Astrid
18 Augustus 2008 - 09:18
Celine:
Wauw,
Nu al bijna in Australie.
Juf ik mis u wel hoor!!!! -
18 Augustus 2008 - 12:42
Charlie Liao:
Ha die juf!
Alles goed?
Al bijna in Australie cool!
Ik vermaak me hier wel.
Jammer dat wij op 1 september weer naar school moeten(en u niet)
ik wou dat ik stiekem met u mee was gegaan in de koffer misschien?
Of het met mij goed gaat?
Ja!
Ons huis had eerst nog wat problemen maar nu is bijna alles verholpen nou veel plezier in Australie!
Ik zal u missen
Doei!
Charlie Liao -
18 Augustus 2008 - 14:50
Cynthia:
Heej As,
Ik lees het al, je vermaakt je prima daar!
Hier nog 2 wkn vakantie en dan weer werken!
Heel veel plezier nog!
Liefs Cynt -
18 Augustus 2008 - 17:21
Daphne (en Minty):
Hoi juf.
Dat u al bijna in Australie bent, wauw! Nou, ik ga morgen met Celine naar Ecodrome (een watermuseum)dus ik ga ook wat leuks doen.
Juf, ik mis u heel erg.
xxxDaphnexxx en hoefjes en likjes van mijn paarden vriendjes en Minty, Musty en Minoes -
18 Augustus 2008 - 19:03
Meike:
Zo te horen gaat alles goed met je As,fijn! En morgen begin je aan je 2e avontuur; Australie. Goede reis en ik blijf je volgen hoor.....liefs Meike -
19 Augustus 2008 - 10:49
Caroline:
Hej As, gaat het nog wel lukken met de foto's? Heb wel zin om wat te zien van jouw avontuur!! dikke x caro -
20 Augustus 2008 - 15:57
Koen:
hoi juf gister ben ik terug gekomen van denemarken. het is een mooi land.op de camping daar was het ook leuk. er was iets geks daar wat ik aan het einde van de vakantie pas wist:het was een 5 sterren camping! dat merkte ik wel.
groetjes van koen -
20 Augustus 2008 - 15:58
Dennis:
As, uit je verhalen te lezen moet het nu al behoorlijk overweldigend zijn. Super! En dan nu de "echte" vakantie. Geniet ervan hè. Ik mis onze filmavondjes trouwens wel trouwens.. Verder gaat hier alles uiteraard zijn gangetje, alhoewel het weer behoorlijk tegen zit! 'K stuur je snel een wat langere mail. Maar voor nu, een dikke kus vanuit een regenachtig "herfstig" NL. -
21 Augustus 2008 - 14:32
Juul Van Der Ziel:
Teruggekomen van vakantie heb ik zojuist voor de eerste keer ingelogd op je site! Leuk zeg, om zo van je eerste ervaringen te lezen en de reactie van zoveel kinderen van school! Een nieuwe fase van je reis is nu aangebroken: Australië. Zolang voor óns de vakantie nog niet afgelopen is is het reisgevoel voor jou misschien nog wel anders. Als iedereen straks weer aan het werk is is het voor jou dubbel genieten van je verlof. Zet al je zintuigen wijd open en geniet van je reis! Enne, ben je wel een beetje voorzichtig?
Liefs Juul