Hi mate! How are you! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Astrid Joziasse - WaarBenJij.nu Hi mate! How are you! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Astrid Joziasse - WaarBenJij.nu

Hi mate! How are you!

Door: Astrid

Blijf op de hoogte en volg Astrid

22 Augustus 2008 | Australië, Sydney

Lieve allemaal,

Australië! Ik ben er! De eerste dagen zijn heerlijk, en het lijkt alsof ik alweer tijden hier ben. De aankomst op Perth ging prima. Yvonne heeft me het adres van het hostel ge-smst en wachtte me daar op. Erg gaaf om elkaar natuurlijk hier, bijna aan de andere kant van de wereld, te zien! We hebben in Perth rondgewandeld en de nodige dingen voor onze grote autorit gekocht. (Soms ook totaal niet noodzakelijk...nieuwe kleren bijvoorbeeld...hi hi).
We werden door een stel locals al uitgenodigd om mee uit eten te gaan, een super gezellige avond gehad met een stuk of 5 mensen. Australiërs zijn heel gastvrij, dat merk je aan alles. Je voelt je heel welkom!

Gisteren zijn we vertrokken. We hebben een toyota corola (nog maar 4000km gereden) 5 deurs voor een hele goede deal kunnen krijgen. Erg happy dus!
Afgelopen nacht hebben we bij de Pinnacles dessert geslapen, dat zijn pilaren die door erosie zijn ontstaan, indrukwekkend. Maar misschien nog veel mooier was de rit er naar toe... tientallen kangaroes langs de weg! We reden erg langzaam (het kan ook link zijn om ze voor je auto te krijgen), maar het was zo imposant om te zien!
Vandaag tijdens een picknick aan het strand onderweg zagen we een pelikaan langs vliegen, zo mooi.
Je merkt het, het is alweer helemaal gaaf hier. En mijn vakantie is dus echt begonnen nu.

Morgen gaan we naar Monkey Mia, bekend omdat de dolfijnen daar in de baai komen zwemmen. Je kunt er met ze zwemmen. Ik ben benieuwd!
Het rijden aan de linkerkant gaat prima, hoewel soms de ruitenwisser aan gaat in plaats van de richtingaanwijzer...en als je wegrijdt wil je nog weleens rechts schakelen, terwijl dat geen zin heeft, we rijden een automaat! Dat is trouwens ook walhalla!
Ik vind het heel leuk om jullie berichtjes te lezen, echt super!
Tot laters weer,

Astrid

• 22 Augustus 2008 - 12:31

Ronald Kramer:

hey juf
    klinkt allemaal errug lekker.. ik wil ook..ik wil t, ik wil t, ik wil t... hahaha nee hoor, geniet jij maar volop daar. doe voorzichtig. kijk uit voor al die enge beesten daar. misschien kom je je crocodil dundee nog wel tegen... hier alles okay. volgende week ga ik weer een week fietsen over de alpen in frankrijk....we keep in touch...ook groetjes van de meiden

• 22 Augustus 2008 - 15:04

Syl:

Hoi Astrid en Yvonne,
    Super dat jullie het zo lekker hebben en al lekker aan het touren zijn onder het genot van een superomgeving (en natuurlijk dat jullie lekker geshopt hebben ;-) ). Ben heel erg jaloers! Veel plezier nog daarzo. Groetjes, Sylvia

• 22 Augustus 2008 - 19:31

Nicolien:

Hoi As,
    Wereldreiziger! Waar blijven de fotoos? Van jou in een survivalpak?

• 22 Augustus 2008 - 20:01

Moniek:

Hoi lieverd!
    Wat een heerlijke verhalen om te lezen! Wat een belevenissen en ben erg blij voor je dat je nu echt aan je reis/ vakantie bent begonnen! Ik ben deze week druk aan het zoeken naar een mooie reis voor okt of nov. Het wordt waarschijnlijk 3 weken Indonesie. We wilden eigenlijk ook naar Maleisie, maar regenseizoen is dan vrij heftig; zeker de helft vd dagen dat we daar zouden zijn, zou het dan regenen.
    Verder hier alles goed. Ik heb je nog twee keer geprobeerd te bellen ivm je oma, maar kreeg helaas geen gehoor op dat +66 (??) nummer. Is toch wel erg snel gegaan ineens. Ik mail je hier later nog wel over, maar hoop dat je het een plek hebt kunnen geven daar. Zal gek zijn. Dikke kus en ik mail je snel meer!
    xxx

• 23 Augustus 2008 - 12:22

Charlie Liao:

Hoi juf!
    Ik zie dat het goed met je gaat!
    Bedoel je een Desert(maaltijd)of de woestijn.
    :):D
    O juf geluk dat je niet lopend gegaan was ik heb gehoord dat kangoeroe's boksen met elkaar dus;)
    Oja en me broer heeft gisteren een sprinkhaan gevangen ik heb hem als huisdier...

Dus zoals je zegt:'Tot laters weer.

Charlie

• 23 Augustus 2008 - 12:24

Charlie Liao:

Oja en wie is Yvonne?
    (Behalve me juf van de plusschool;))

Charlie

• 27 Augustus 2008 - 10:33

Ellen Bodewes:

Hai Astrid, Net het grote Dalmutispel besteld via Bol.com en dacht ff kijken of jouw website te vinden is. Leuk hoor al die bekende en onbekende avonturen te lezen! Fijne reis en vakantie verder en groetjes van Maaike, Jesse, Erik en Ellen

• 31 Augustus 2008 - 18:48

Koen :

hoi juf,leuke foto's ze zijn heel mooi en grappig (443). we moeten woensdag weer naar school.groetjes koen

• 01 September 2008 - 20:26

Monique :

Ha lieve nichtje!! Wat een mooie foto's. Leuk al die beesten. Intussen zit jij plus 6 uur en jouw ouders min 6 uur vgl bij onze tijd. Behandel je dat ook al in de klas, hoe dat werkt, greenwich village time? Weet ik toch mijn hele leven omdat een leuke juf mij dat leerde. Nou assienichtje, ik denk veel aan je, remmen voor kangaroes hè ?! - jemig hoe schrijf je dat beest? Liefs van je enige tante Monique